Answer:
b. one main idea in a topic sentence.
Explanation:
A strong paragraph is one in which a main idea is developed from a topic sentence.
A topic sentence is that sentence which paragraph is built on.
It conveys the meaning in any given paragraph. They carry the main idea in any paragraph.
Answer:
It is worthwhile to make long-term goals for your future dreams. This is because if you are willing enough to fulfill your goal, your future dream will come true. Also, you will be glad that you stuck with your goal because of the outcome. Working hard can make your dreams come true.
The correct answer would be A. The first step in getting the gist would be to identify the keywords. Getting gist is the same as knowing the main idea of a certain passage. The very first to identify this should be to find keywords that you think is important in the text and speaks of the message of the passage.
Answer:d. He is very familiar with British art and literature
Explanation: