Answer:
The answer would be D
Explanation:
Hinduism is a polytheistic religion that acknowledges the existence of many gods and recognizes one divine spirit called Brahman. Hinduism also teaches the concept of reincarnation, which means that rebirth will occur after death. Finally, the goal of all Hindus is to reach enlightenment, which is the ultimate peace.
In the text this passage was provided for, you should have been able to locate the fallowing passage: "the theory that the lithosphere is broken into pieces that float on the asthenosphere."
Answer: Lithoshpere
The first one is correct and the second one is B
Answer:
Whats the question here? if its a true or false question then its true. unless this want a question.