The answer is "D"
The ice age lasted for a long... Long time.
Answer:
A. Keep it, because it uses descriptive language to convey the writer’s perspective on advances in robotics and set up the topic of the passage.
Explanation:
Answer A
Correct. The underlined text uses descriptive adjectives and adverbs to describe today’s robots and the way they interact with humans. This descriptive language helps to convey the writer’s perspective on advances in robotics and also sets up the topic of the passage, which is how humans and robots interact. Therefore, the writer should keep the underlined text.
Hi there ..
Can you please type the whole questions ..
I mean is there any options ..?
Answer:
i would say there was a lot of science fiction in literature because it was a time for space exploration and other scientific discoveries.
Explanation:
Hope This Helps!
Answer:
B. Do a quick vehicle pre-check
Explanation:
Checking your vehicle everyday before driving will prevent you from having any incident which can eventually lead to a traffic accident. Scanning the vehicle includes checking on the conditions of brakes, tyres, mirrors, seatbelts, the horn, steering mechanism, and winshield wipers. Making this inspection a habit is the best way to avoid stressful and dangerous situations.