There is a need to study because studying works to make your brain and the answers become muscle memory so you Will know the answer is off the top your head not have very much trouble. Hope this helps have a great day ❤️
<em>In the course of my explorations twenty-five years ago,</em><em> </em>I found five sawmills located on or near the lower margin of the Sequoia belt, all of which were cutting more or less Big Tree lumber, which looks like the redwood of the coast, and was sold as redwood. <u>One of the smallest of these mills in the season of 1874 sawed two million feet of Sequoia lumber.</u>
Which statement best describes the point Muir is making in the passage?
<u>Which detail appeals to the reader’s logic?</u>
<em>Which detail establishes credibility?</em>
It was all a guess.
The answers go by how I labeled the questions. (1st is bolded in the passage, second is underlined, third is italicized)
Hope I helped anyway...
The answer is B declarative. If you need I can explain.
The following list mentions the regions of Italy and their respective capital cities:
- Abruzzo --- L'Aquila
- Basilicata --- Potenza
- Calabria --- Catanzaro
- Campania --- Napoli
- Emilia-Romagna --- Bologna
- Friuli-Venezia Giulia --- Trieste
- Lazio --- Roma
- Liguria --- Genoa
- Lombardia --- Milano
- Marchi --- Ancona
- Molise --- Campobasso
- Piemonte --- Torino
- Puglia --- Bari
- Sardegna --- Cagliari
- Sicilia --- Palermo
- Toscana --- Firenze
- Trentino-Alto Adige
- Umbria --- Perugia
- Valle d'Aosta --- Aosta
- Veneto --- Venezia
Italy is a southern European country located mainly on the Apennine Peninsula, which runs southeast towards the Mediterranean Sea and is shaped like a boot. To the north, the country reaches the Alps.
The city of Rome is the capital and the largest city of the nation. It is one of the most historic and significant cities in Europe and is sometimes called the "Eternal City". Other major cities are Milan, Florence, Genoa, Turin, Venice, Verona, Bologna, Rimini, Naples, and Palermo. In total, the country has more than 60 million inhabitants.
Learn more in brainly.com/question/24725935
It is to summarize the main point of the article.