Because those were the so-called Roaring Twenties. That was the period of extreme wealth, both in the sense of money, and art and culture. Those were the "crazy years", of industrial growth, changes in lifestyle and cure, and of course, the blossoming of jazz music. In that way, the spirit of the whole era was crazy for parties, and thus, Gatsby's parties exemplified exactly that.
Answer:
Can you please provide a full picture of the passage? it's kinda cropped on the sides, I tried reading it despite the issue and I believe the answer might be 3
Explanation:
Since the passage (mostly) talks about forgetting and moving forward on..I believe so
They have more wisdom and life experience, which makes them credible.
Hear them marching
Down the street
Hear there hearts beat
They, brave soldiers,
Risk their lives
To save our country and their families
Oh, them boys and men
Saying to their homes goodbye
I shall save our country
Veterans Day is a day
To remember these brave soldiers
And if you just listen carefully to the waves of our flag
You'll still hear them marching and their hearts beating
I hope this helps! :D
The correct answer is suppose :)