1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
marta [7]
3 years ago
14

What does this quote mean Words mean more than what is set down on paper. It takes the human voice to infuse them with deeper me

aning.”-Maya Angelou
English
2 answers:
lidiya [134]3 years ago
8 0

if u are apologizing to someone your voice is better than words on a piece of paper

Explanation:

Tems11 [23]3 years ago
6 0

Answer:

When Maya Angelou says that words mean more than what is set down on paper, she means that there is always a meaning with greater intent.

Explanation:

When she says it takes the human voice to infuse them with deeper meaning she means how people sat things in a certain tone and it can mean more to us when said to us rather than us reading it.

I just made this up it probably won't help I've never heard thag quote before

You might be interested in
Develop and strengthen writing as needed by planning, revising, editing, rewriting, or trying a new approach, focusing on addres
Sonja [21]

Answer:

I do believe that the answers are Word Choice and organization and convention

Explanation:

3 0
2 years ago
What have you learned about history from a movie, play, novel, or story? Check all that apply to you personally.
REY [17]
All but the last one.
3 0
2 years ago
Read 2 more answers
What is the meaning of the phrase cost-effective in the first paragraph of this passage? A) working hard for the money you earn
Varvara68 [4.7K]
The meaning of the phrase cost-effective in the first paragraph of this passage is C. getting the most for the money you spend.
If you insulate and seal air leaks in your home on time, you won't have to think about that in the future. Thus, if you pay a lot of money now, you will save a lot more in the future than if you didn't insulate, and then had to fix stuff around the house all the time, which would waste so much of your money.
3 0
3 years ago
Hi, I believe the answer is D, please let me know (:
gavmur [86]

Answer:

correct

Explanation:

yes you are right it is D

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
This is wroth 40 points.
rjkz [21]
No! Living there would be a nightmare for me, I'm what you would call "mixed." In the book you're reading the towns folk believe in segregation and punish those unjustly because of the color of their skin. It's also a very poor part of Alabama based on the description so schools would be awful, neighborhoods might be riddled with crime, and community resources would be very limited or non-existent (community centers, parks, hospitals, etc). 

As for the second half, it was absolutely cruel. The parents should have kept a better eye on their children and reprimanded them for being so inconsiderate. They should have also educated them on letting other people just be since we're all different, with our own challenges.
8 0
3 years ago
Other questions:
  • Read the excerpt from the passage.
    11·1 answer
  • How is the author’s use of a climactic structure reflected in the time that elapses in part two of King Arthur's Socks: A Comedy
    9·1 answer
  • Josh wants to save $100 before June 1. To help him meet that goal, he has started a goals chart. As a step toward his goal, Josh
    15·1 answer
  • According to the passage the word impressive means
    14·1 answer
  • explain how the use or a chemical designed to kill grasshoppers could reduce the population of peregrine falcons
    13·1 answer
  • Help Please Thx pLzzz
    14·1 answer
  • This is from the play shakesphere, it wants to know whether or not this is dramatic, verbal, or situational irony ? and WHY ?
    15·1 answer
  • There are more children born in Roman catholick countries about nine months after lent
    13·2 answers
  • HELP DUE IN 4 MINUTES I NEED THE HELP PLEASE
    13·1 answer
  • Add the words that complete the thought in the underlined sentences.
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!