Answer:
B) personification
Explanation:
because its describing a person, place or thing
C
hope this helps yall
have a nic day
The rhyme scheme and stanza pattern of "A Musical Instrument" mimics the appearance of a pan flute.
The rhyme scheme is ABACCB, and each stanza is made up of six lines. Each stanza is very similar to the shape of a pan flute, which is a group of pipes (or reeds) of increasing length. Thus, the rhyme scheme and stanza pattern make the poem into a pan flute.
It could also be said that each stanza is very similar to the flow of a river, as there is a constant flow throughout the poem. Pan makes his instrument from the reeds by the river.
Answer:
E. reinforce one of the motifs of the passage
Explanation:
The lines "He did not know that he was dead, then" (paragraph1) and "And then he died. He did not know he was dead"
(paragraph 4) serve to do all the following EXCEPT reinforce one of the motifs of the passage.
The lines shows a connection between the two paragraphs, makes useful characterization and shows the speaker's desire for death. However, it does not reinforce one of the motifs of the passage.
When making a narration, a motif repetition can be used to show mood or produce the theme of the narration and this can be done primarily through imagery, or language.
Answer:
The main disadvantage of women's education is that here is not enough of it. High levels of female education are positively linked to high levels of social wellbeing world wide.
Explanation:
Empowerment of women through education improves the health of the whole population and decreases the abuse of women and children. hope this helps you :)