Answer:
Suspenseful.
Explanation:
The<u> tone of a passage is the use of certain words and writing styles by the author to relay the attitude of the story.</u> This helps in assessing and understanding what is happening in that particular part or time of the story.
The book The Dark Game: True Spy Stories From Invisible Ink to CIA Moles by Paul Janeczko tells numerous stories of spy stories that cover CIA missions and even national secrets that the United States government had undertaken in its secret missions. And in the particular excerpt given in the question, it is evident that the tone in it is <u>suspense</u>. The <u>discovery of the 'secrets' in the messages, and especially the discovery of the name Zimmerman and the "secrets" that were revealed or uncovered from the coded words all reveal a sense of something that is suspenseful, exuding a strong sense of secrecy and excitement over something which is uncovered. </u>
Answer:
See explanation below
Explanation:
Leave the Voting Age Alone is an article written in 2012 by Jenny Diamond Cheng.
In this article the author counterargues the idea of lowering the voting age in order to increase teenagers' participation in the political process.
She counterargues that the voting age is the least of their problems and says that the interest in improving teenagers' participation would be better focused on fighting barriers like residency requirements that exclude college students and voter ID laws that do not favor young and mobile voters.
In the extended metaphor in the poem "O Captain! My Captain!" the "prize" the speaker says has been won is the civil war, as stated in option B.
<h3>What is the "prize" in the poem?</h3>
The poem "O Captain! My Captain!" by Walt Whitman is an extended metaphor about the civil war in the United States and the death of President Lincoln.
Lincoln is the captain to whom the speaker refers. When the speaker mentions the "prize we sought," he is talking of the victory of the Union in the civil war. Lincoln died before he could see that victory.
With the information above in mind, we can choose option B as the correct answer.
Learn more about "O Captain! My Captain!" here:
brainly.com/question/16691901
#SPJ4
Answer:
The mentally ill were sometimes experimented on with treatments that sometimes caused more harm than good.
Explanation:
This passages points out both the good intentions and the harmful consequences of trying out new treatments on human subjects in the asylums.
It states that the institutions wanted to offer new and effective treatments to the patients, but that these were rudimentary and poorly understood and developed. This lack of refinement led to worse conditions for many of the mentally ill.
Well, a spectator sport is a sport that many people find entertaining. So, it basically means, that they have turned the sport into an entertaining sport for people to watch. I apologize if that doesn't make sense or if its wrong.