Answer:
Explanation:
Im pretty sure it's humus, sand, and clay??
The best and most correct answer among the choices provided by the question is the third choice "the Coriolis efffect"
The Coriolis effect<span> is most apparent in the path of an object moving longitudinally. On the Earth an object that moves along a north-south path, or longitudinal line, will undergo apparent deflection to the right in the Northern Hemisphere and to the left in the Southern Hemisphere.</span>
I hope my answer has come to your help. God bless and have a nice day ahead!
Answer:
Asteroids can cause great damage if they collide with Earth.
Explanation:
The above statement is actually the passage that is too broad in the passage. A "too broad" statement is one that lacks details and also too general. Such statements tend to cover generalize and cover many possible issues/topics. In such statement, different topics can fit within it.
From the above selected statement, one can see that the statement is too general and details. It wasn't specific on what damage it causes and the type of asteroid that causes what it causes.
Answer:
(i am speaking as a pksitani and all these points can be used for pakistan aswell except the hindu one)
Explanation:
men and women could be more educated about human rights and women's rights
hindu practices and beliefs like sati should be completely banned (even though it is less common now)
women should have more say in their marriages
child marriages be banned
women should get more opputunities in jobs
the view that women should stay housewives only or that women r just slaves to their husband should be finished