Answer:
The two ways the 17th Amendment addressed the concern expressed in the cartoon is by establishing the election of senators by popular vote. In the original articles of the Constitution, senators were elected by state legislators. This was a political cartoon supporting the 17th Amendment. It portrayed the amendment as a path to Democracy once covered by obstacles and/ or boulders. The 17th Amendment - The Senate of the United States shall be composed of two Senators from each State, elected by the people there of, for six years; and each Senator shall have one vote. The electors in each State shall have the qualifications requisite for electors of the most numerous branch of the State legislators. When vacancies happen in the representation of any State in the Senate, the executive authority of such State shall issue writs of election to fill such vacancies: Provided that the legislator may direct. This Amendment shall not be so construed as to affect the election or term of any Senator chosen before it becomes valid as part of the Constitution.
Answer:
23 September
Youth Climate Summit, 21 September
This historic event will take place as part of a weekend of events leading up to the UN Secretary-General's Climate Action Summit on 23 September.
Explanation:
Answer:
After the war Germany was divided into four temporary occupation zones, roughly based on the locations of the Allied armies. The German capital, Berlin, was also divided into four sectors: the French sector, British sector, American sector and the Soviet sector.
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.