Answer:
E). A conflict of interest.
Explanation:
As per the given description, the given situation can give rise to a 'conflict of interest' as the incompatibility between the responsibility and the aim that exists here(because the land is owned in Tupelo and the distribution center is required to be set up in Mississippi). If either of them is chosen, it may work against the another and thus, such a situation leads to a clash of interests. Such a situation aims to test the decision-making ability of the person and the objectivity of their decisions. Therefore, an objective and effective decision would be categorized as the one which offers a midway between the two objectively. Thus, <u>option E</u> is the correct answer.
Answer:
What we can infer from these sentence from the story is:
D. The volunteers planned to connect the refrigerators to a source of electricity.
Explanation:
We can choose the correct option via elimination, after reading the passage. At no point does the passage say anything that would lead us to think the cords and fridges would be used as weapons. Letter A is, thus, eliminated. It also does not mention the amount of time necessary to install all the 60 fridges. We can also eliminate letter B for that reason. Letter C is also wrong, since the lines do not provide us with information about fridges being broken. It is likely some were, but not because we can infer it from the passage.
<u>Letter D is the only correct option. We can infer the volunteers were planning on plugging the fridges to an outlet. Why? Because they were carrying extension cords. That was the whole purpose of carrying them. Otherwise, the fridges wouldn't work. Therefore, we can safely choose letter D.</u>
<span>conformity matters more than learning.
</span>
source:https://quizlet.com/135827883/social-problems-300-001-final-flash-cards/
The answer is positive......