The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1
Answer:
- أكثر أنواع التربة خصوبة التربة
- الحمراء .
ج- السوداء
It depends on the type of the speech. If it is a short, impromptu or unimportant speech, there is no problem in displaying the aid. If it is a long, or important speech, it is better to not display the aid but if the speech is not memorised the aid should be somewhere where it doesn't draw attention and brief glances should be used if needed. Always look at the audience and not down at the aid.
Answer:<em> Option (c) is correct.</em>
The behavior given in the question are examples of <em>Instrumental aggression. </em><em>It is a terminology that refers to a calculated intrusive state that takes place in order to accomplish a specific goal. It is characterized by strong emotion, such as anger, and is targeted towards hurting another individual. </em>
Answer:
The North
The North had an economic advantage over the South prior to the war.