A. she has a tournament the next day
After an awkward dinner, the party breaks up. Jordan wants to go to bed because she has a golf tournament the next day.
1. The imagery in paragraph 4 appeals primarily to the sense of?
Answer: Answer is A) sight.
2. Which phrase from the passage is an example of a SIMILE?
Answer: Out of all the options that are available the one that best represents the phrase from the passage that is an example of a SIMILE is answer choice D) like frozen splashes
3. The main purpose of the passage is to?
Answer: C) vividly illustrate the variety of bird life in the Limberlost region.
<span>I hope it helps, Regards.</span>
Answer:
The USA promotes security and opportunity that justify the high cost of living.
Explanation:
Feyisa wants to seek asylum in the USA, despite the high cost of living that the country has. However, the high cost of living is a result of the country's economic quality, which will promote feyisa with security and economic opportunities that she will not find in her country, even if these opportunities are of low quality, she believes that she will have a longer life. worthy in the USA.
Answer:
Consonance.
Explanation:
<em>'Consonance' </em><em>is demonstrated as the literary device that involves a succession of similar consonant sounds usually at the end of syllables or words without resembling the vowel sounds in a single line(sentence) or phrase.</em> The chief aim of employing such a device is to create a rhythmic and melodious effect that would captivate the readers' attention and appeal to them. In 'abstruser musings', there is a quick succession of consonant sound 's' while in the phrase 'That was a stroke of luck', the use of consonant sound 'k' repetitively creates the rhyming effect. Thus, <u>'consonance'</u> is the answer.