1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Katen [24]
3 years ago
13

The connotation of narrow in the passage creates a feeling of

English
1 answer:
Brrunno [24]3 years ago
6 0
The connotation of narrow in the passage create a feeling of suffocation. Narrow means having a small distance from the one side to the other. This could be related to suffocation due to the small space. 
You might be interested in
Which sentence is not relevant to the paragraph and should be deleted ?
Orlov [11]

Answer:One

Explanation: The name of the story and sentence one don’t really connect because sentence one is talking about music in general not just The on author

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Did the internet the cell phone and the ipod revolutionized our society
stiks02 [169]
Yes because people are always o them<span />
7 0
4 years ago
Read 2 more answers
_______ is a type of text attempts to convince a reader to adopt a particular opinion or course of action.
mart [117]

Answer:

Im pretty sure Convince

Explanation:

8 0
3 years ago
100 POINTS I NEED HELP ASAP
a_sh-v [17]

Ludwig van Beethoven was born in Bonn, Germany. His exact birth date was never documented but he was baptized on December 17, 1770. Because of this, his birth date is registered someday of December 1770. His father, Johann van Beethoven, taught his prodigious son how to play the very difficult violin and also the piano. His father constantly drank with his friends through the late hours of the night but what's a party without music right? Unfortunately for young Ludwig, Johann, his father, thought the same so he would wake his son in the middle of the night to have him play for him and his friends. if the little boy would oppose, he'd be beaten. After some time, everybody would admire the young boys talent so at his teen years (17-20) he left his hometown to seek teachings from the amazing Wolfgang Mozart. He couldn't make the trip because he had to care for his sick mother and had to wait until 1792, after Mozart's death, to leave to Vienna, Austria. In his early years at Vienna he started to lose his hearing becoming completely deaf in 1816. He lived in Vienna, Austria until his death in 1827, before his death he became the first ever musician to be paid enough money to live off his music.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
How can the story the lottery be considered not realistic
Ainat [17]
The story the lottery can be considered unrealistic because of the story's setting. it's could happen, it has happened but is it happening today, no. 
3 0
4 years ago
Other questions:
  • I need some simple example of a hardships in a family !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'!!!
    9·1 answer
  • Which best describes the genre of this play?
    7·1 answer
  • What is meant by the term “cultural dilemma?
    5·2 answers
  • How to recognize parts of speech
    5·1 answer
  • Find three words in the poem that show Bradstreet ornamenting her homely diction
    8·1 answer
  • What is the meaning of “eloquence” as it is used in paragraph 2?
    10·1 answer
  • Based on this depiction of Archimedes, how do you think he would have responded to de sponde’s poem?
    7·1 answer
  • Read this claim from paragraph 8 of the passage.
    11·1 answer
  • Giving brainlist to correct answers!
    14·1 answer
  • Based on the section “Zoos and Conservation,” what is the author’s viewpoint about the role of zoos in conservation efforts?
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!