Interest rates how much one will borrow
This question is missing the options. Here they are:
A The passage provides an explanation of relationships within a family.
B The passage presents a revelation about children growing older.
C The passage captures a conversation regarding reuniting cousins.
D The passage describes an anecdote about traveling by ship.
Answer:
The correct answer is option B The passage presents a revelation about children growing older.
Explanation:
This passage is a description of how the characters have grown, and this is what they talk about among themselves. They see totally changed people and comment on who they are and their great aspects.
This conversation takes place on Rose and Phebe's return trip.
Given this information we can say that the correct answer is option B.
Hello. You did not inform the poem to which this question refers, which makes it impossible for it to be answered accurately. However, I will try to help you in the best possible way.
The use of similes and metaphors in a poem is done with the objective of extending the meaning of the message that the poet wants to pass through the poem, therefore, the poet writes comparisons that present new and deeper and more imposing meanings.
Answer:
Solar power?
Explanation:
...............................