(B) The scholars at Jundi Shapur were interested in various disciplines.
B is the best answer because it most accurately shows an inference from the passage. We know that the scholars were interested in various disciplines because it says, "The school created the very first teaching hospital in the world, a place where the sick were treated and young doctors learned their craft, as well as a fine observatory to track the heavens." This shows that the scholars studied everything from medicine to astrology. Option A is incorrect because the passage does not indicate that any of the academics had been persecuted. Option C is wrong because the passage says nothing of the scholars' genders. Option D is wrong because it does not include all of the cultures of the scholars that are talked about in the passage.
Answer:
Answer. dangling modifier: Statue of Liberty. misplaced modifier: Aunt, New York.
This is an example since the sentence wasn't posted
Explanation:
Hope this helps : )
Answer:
Quality is not important to me as an individual. Democracy presupposes relationships of political equality in which citizens equally share authority, but in today’s divided public square, democratic institutions are challenged by disagreement about how such institutions should be organized, and by antidemocratic politicians who exploit uncertainty.
Explanation:
I hope this is correct and I hope this helps. My apologies if it's wrong.