Explanation:
The correct answer should be another girl in my class got a puppy from her cousin
1. what causes eyes to look red in photographs
2. mentions the ways to reduce red eye effect
3. likely
4. its size changes with different light conditions
5. their pupils are smaller then other pupils
6. not 100% sure on this one...I am thinking C....I know it is not B or D
7. Because there is not enough time.
8. it appears red because of the blood vessels in the retina
9. if the camera is farther away, less reflected light is detected
causes of red eye effect :
when a flash goes off
stays wide open
reflects off the retina
experience the red eye effect
to reduce red eye effect :
in front of the flash
from the subject
the red eye reduction setting
Summary :
the iris does not have enough time to react, so the pupil stay wide open. Light reflects off the retina. Larger pupils are more likely to experience the red eye effect then smaller ones. To reduce the red eye effect, do not stand in front of the flash. You can also move further away and use the red eye reduction setting
Answer:
Metaphor
Explanation:
a figure of speech in which a word or phrase is applied to an object or action to which it is not literally applicable.
Answer:
D. Jake tore up the main character's socks.
Explanation:
Well, all of the other answers do not make sense.
B does not make sense beacause Jake probably also eats other things and nothing in the passage says he only eats socks.
C does not make sense because nothing in the passage says Jake is the main chaecters brother.
A and D were probably the answers you were confused with.
A would kinda make sense but it is quite obvious that in the passage they do not focus on the fact that Jake brought the socks to the kitchen at all.
They focus on the fact Jake broke the sock.
So D would be a reasonable explanation and is basically the only one that makes sense.
That is my answer!
We can’t answer unless you show us the story