Reason A: Because they are the foundation for the future
Reason B: They need to be more responsible and so giving them the right to vote at an earlier age could make them start being responsible earlier on in life rather than later on (maybe you can find a percentage of teenagers who would like to be able to vote at a younger age)
Reason C: They should be allowed to vote at an earlier age only if they can pass a test showing that they actually keep up with polictics (like elective parties, people who are running for new positions, etc.)
Its D because the word empathize is an action shes taking with the children. Closer is a noun, glacial is an adjective, and contentment is a noun. Only leaves empathize because its an act of <span>understanding or, sharing the feelings for another. :) Your welcome! Hope you pass!</span>
Answer:
Option B.
Explanation:
In the underlined section marked number (16) in the passage, there is a mistake in the way the sentence has been written. In order to correct the sentence so that it makes sense and correlates to the rest of the passage t should be written as follows: "His subsequent career would indicate that the lesson was well learned." In this corrected version introduces the pronoun his to clarify who the subject of the sentence is, and it also reorganizes the location of the different clauses of the sentence, so that it is cohesive and understandable for the reader.
Answer:
In most cases - it is not possible (or desirable), & in few cases cases, it might be possible (or desirable).
Explanation:
Profession is an occupation based on proper formal qualification, training. Eg : Doctors, Lawyers.
They require specialised knowledge (accredited) to practice as a professional. So, involvement in multiple professions is not possible (desirable) in most cases, as it hinders focus & specialised competence (expertise) in single field.
However, in some cases, it might be possible (desirable) if the fields are related. And it also might be need of exposure for the professional. For eg - An economist might be economic consultant & a professional teacher in an education organisation at the same time.