Answer:
In a well-regulated democracy, men give authority to leaders but are equal to them
Explanation:
According to the given passage, the author states that in a well-regulated democracy, people give authority to certain people to become leaders, such as magistrates, senators, judges, etc, but those same men are also equal to the men who gave them such authority.
Therefore, the statement that best summarizes the passage is "In a well-regulated democracy, men give authority to leaders but are equal to them"
Answer:
I just want to take this down because nobody is answering (this is Moonggem3000school's alt acc)
Explanation:
OC. The national government could not enforce laws
That they were pieces of information/code that were meant for people to abide by. While all of the different codes/laws were different from each other and each had a distinctive set of rules, all of them had in common that they were designed as general rules that peopel should follow in a certain society.