The correct answer is A. engaging in the text by asking questions
Answer:
You have to add the passage
Explanation:
Add the passage so we can read it
Answer:
Anvil exerts power over Tucker in "The white circle"because He is envious of the life Tucker has and to take his anger out from the abuse that he recieves from his father.
Explanation:
Anvil also forces Tucker to call his father "old man" instead of father so that he does not feel inferior to Tucker.
Tucker says " he takes beating from Anvil because Anvil is bigger and stronger than him. hence the statemement "Because this went beyond any matter of courage or shame"
Answer:
26. A
27. C
28. A
29. B
30. C
31. B
32. A
33. D
34. A
35. C
Correct me if i'm wrong but hope i helped! xoxo
Answer:
The sections are about mangroves, the relationship between mangroves and humans and the relationship between space and land.
Explanation:
The sections are about mangroves, the relationship between mangroves and humans and the relationship between space and land. They work as great topics, which better organize the text and expose more detailed and specific arguments and information. Although each section has a different subject, all these issues are related, as they are all about the world in which humanity lives, the relationships between them and the resources in the mangrove.