Principal, aps, guidance counselor, etc
I FEEL ODYSSEUS SHOULD NOT HAVE STAYED BACK HOME ,BECAUSE BY DOING SO,HE WOULD INVITE THE ANGER OF GODS .
Explanation:
odysseus ,was got caught in the land of cyclops for seven long years . The giant cyclops caused him no harm in the captivity all along , however he longed to go back to itchica , and reunite with the family .He was longing to go back to his family ,and meet them ,as he had not met them for the last 20 years.but having lost all his boys, if he went back home ,he would invite the anger of all gods .so, i feel odysseus should not have stayed back home .
The quote from paragraph 7 that best develops sympathy for Mrs. Harris is;
- “She had no money; she knew no Dutch.”
This passage develops sympathy for Mrs. Harris. Someone who has no money and cannot speak the language of the place where she lives might find it difficult to cope there.
Thus, the reader feels pity for Mrs. Harris as they wonder how she is able to survive.
Learn more here:
brainly.com/question/14937848
Answer:
D. to inform.
Explanation:
In this passage, Dickens is trying to inform the reader about the location of the British Isles. We know he is not trying to express or persuade because he is stating a fact, not an opinion or an ideological position. It is possible he is trying to entertain, but this is unlikely to be the main purpose of the text, as it is not particularly funny or exciting. However, he seems interested in informing the reader, as he shares geographical facts in a detailed way.