Answer:
I dont know the question of what your trying to ask explain with more detail
Explanation:
Once upon a time there was a child, who had always wanted to be president of the United States of America. He grew up in a very humble family and with few resources, he didn't have the possibility of studying, but nevertheless he attended the schools and watched the classes through the window. Without realizing it, he got many contacts because he had an incredible personality, and reached unimaginable political positions. currently he postulated for presidency, and never imagined that his life would take that course. He just got lucky in the way.
Answer:
B. The passage shows that natural forces such as an absence of
predators and an increase in the squirrel population can lead to
destructive results.
Explanation:
the passage mentions "with natural predators gone and no hunting
permitted, there's nothing to stop them from devouring
every acorn or hickory nut before it can germinate. Which
they do."
Answer:
B) Learning and insight occur in a variety of ways and places; nature connects us.
Explanation:
In considering the best perspective presented in the three pieces with the poems and essay above, we consider learning and insight because it occur in varieties or manner of ways in different places because of the system of nature that connect us all.
Answer: A
Explanation: Nonfiction is true like a biography or history. Hope this helps!