Answer: King Frog
Explanation:
Smith describes a village brought to chaos by two invaders, and the pointless courage that the women showed by confronting them to protect their daughters despite not being able to stop the two men from retaliating and coming back over and over again. It´s said that there´s always a boy that confronts one of the invaders, showing the same kind of pointless courage. In her town, that boy was a fourteen-year-old who was called King Frog because he used to say that the most powerful in the village was a big ugly toad able to scare even the little boy´s father.
You need jesus! (answers: reading)
Answer:
こんにちは英国政府のさんですが、私はそこにいなければなりません
The message the author convey through the use of irony in the passage is;
- When the opponent speaks rudely to Anthony, the author shows that taking something for granted will bring a person bad luck.
<h3>The summary of the passage "an election day surprise.</h3>
Anthony and an opponent contested for a position in the school. The students were anticipating the result of the election, so, Anthony went ahead to congratulate his opponent in advance.
His opponents smiled smugly, her braces flashing at him as she said, arrogantly, “Thanks, Anthony, and better luck next year, okay?”
At the end of the election, Anthony won to his dismay and he was asked to deliver his speech.
Learn more about passages:
brainly.com/question/24858866