The Rocky Mountains are described as younger because the Rocky's are really two mountain chains. The older mountain chain started billions of years ago, and the younger mountain chain pushed the older mountain chain up more, only 60 millions years ago.
Answer:
eventually there wouldn't be enough for the bottom of the chain then they would die and then the middle of the chain would eventually die and then the top will die
Explanation:
Answer:
Asteroids can cause great damage if they collide with Earth.
Explanation:
The above statement is actually the passage that is too broad in the passage. A "too broad" statement is one that lacks details and also too general. Such statements tend to cover generalize and cover many possible issues/topics. In such statement, different topics can fit within it.
From the above selected statement, one can see that the statement is too general and details. It wasn't specific on what damage it causes and the type of asteroid that causes what it causes.