Answer:
All of the above I'm not sure what that is
Answer:
bandwagon appeals
Explanation:
The paragraph written by Nari contains a fallacy known as bandwagon appeal. The bandwagon appeal fallacy is committed when one tends to buttress their argument by basing it on the what appeals to what everyone seems to believe or like, and therefore the popularity seem to stamp an authority to give an argument validity.
This is evident in Nari's statement when she cited that more people choose tropical locations, and also celebrities also show themselves spending vacations in sunny locations. Nari seem to be committing the fallacy known as the bandwagon appeal, which can also mean appealing to popularity.
Nari should revise her writing to remove bandwagon appeals.
Answer: Read a passage multiple times, Underline words, Draw Lines, and Avoid Pauses.
Explanation: The "Highlight Most Of The Passage" seemed a bit confusing especially since you should only highlight words/sentences that you need and not "most of the passage". Hope this helps!
If you’re talking about the book ‘The Most Dangerous Game’, the answer is B, determined.