I presume you have these lines in mind:
"CALIBAN (kneeling): As I told thee before, I am subject to a tyrant, a sorcerer that by his cunning hath cheated me of the island."
The correct answer is B: He is enslaved by a tyrant. He then explains that his tyrant (Prospero) has cunningly deceived him and took his island from him. Caliban wants Trinculo and Stefano to help him murder Prospero and retrieve the island.
The option that reveals how White Fang's emotions changed at the camp is this: His feelings change from fear to curiosity to homesickness.
In the story, we learn of White Fang who was born into a community where he was attacked by everyone with the exception of his mother who protected him from other dogs.
He was terrorized so much by the other dogs that he eventually became vicious himself.
When in the Indian Camp which was a new environment, White Fang became homesick because the noise from the people was not something that he was familiar with in his old environment.
Learn more about White Fang here:
brainly.com/question/12678094
The use of the pronouns they and he shows that this passage uses a third-person point of view.
Option B.
<u>Explanation:</u>
The passage has been taken from the story "The people could fly: American black folk tales". It is collection of twenty four folk tales of the time of the year 1985 which has been told by Virginia Hamilton. These tales talk about the stories of the enslaved Africans.
In this passage, there is use of pronouns like there is use of they and there is use of he, which shows that there is use of third point of view in the passage. The third person in this case are the slaves.
Answer:
Dear Bro,
How are you in New Zealand? It's been a long time since we talk to each other. The purpose of my writing to you is that recently, dad, mum, Samantha and I just moved to new house.
This new house was modelled by mum few years back after you left us to further your studies. Dad and some of his colleagues built up this house within a year. This house's design is slightly different from our previous house. It is a single-storey bungalow house, the backyard is very big and we had installed CCTVs and alarms. Dad also bought ATV vehicle for me to ride at the backyard. The only thing that I don't like about this house is that, it is very hard for us to clean up because the house is very big and I can't image for the rest of the days, mum will start nagging at us which I really don't like.
That's all for my writing. I can't wait for you to come back to reunite with us and play with me as Samantha is too young to play with me.
Yours Love,
Little Sis
: Ned was a navajos in the Code Talker and he tried to know about the world of white people, the language, but I don't think Ned understood how to speak English, so I think he preferred to become a code speaker. In the poem it says, before you speak, I catch the pattern of your silences, which means that he did not know the language of white people to learn about them but he was still successful in his work. For instance, Ned is a very knowledgeable Navajo Indian. He loves to study and, when he grows up, wants to be a teacher. Instead he is planning a battle. By the age of 16 Ned becomes a Sailor, and becomes a Code Talker.