1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Alex777 [14]
3 years ago
6

Are technology advertisements aimed at teenagers effective? And, are they ethical? I need help with a conclusion

English
1 answer:
aksik [14]3 years ago
4 0

Answer:

Personally, I would say that they're effective, however, they are also unethical. Teens typically don't know what's best for them, and they also don't have the finances to purchase such tech products. But, because naturally advertisements are meant to be convincing, if done well, it can convince teens to do what they need to in order to afford these products. An example could be Apple advertising the newest iPhone or Macbook to teenagers. These are very expensive products, but the moment that they are released everyone wants them, so yes it is effective. However, teenagers are very impressionable. One again, they don't know what's best for them or what they actually need.  Companies are actively preying on teens' vulnerability and desire to own things they think are "cool," therefore advertising tech products directly to the youth for monetary gain is unethical.

You might be interested in
Which article would most likely use a cause-and-effect text structure?
soldi70 [24.7K]

Answer:

O "Which Pet Is Right for You?"

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
12. Which quotation best expresses the author's viewpoint about being an "also-ran"?
jasenka [17]
By explaining the concept of being an “also-ran,” the author describes someone who enjoys participating in a contest even though he or she does not win. The quotation from paragraph 9 expresses the author's positive viewpoint of “also-rans” who “finish third in a three-horse race.
7 0
3 years ago
BRAINLIEST IF RIGHT
BigorU [14]

Answer:hey need to fine those who don't pick up after their dogs. Once pet owners see the rules being enforced, they will no longer break the law. ... the Sulphur Springs Inn was once called "Peaceful Valley of Rippling Waters." People used to visit the area from many far-away places to experience the ... It smelled musty and old.

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is the possessive noun for i saw them smile
mr Goodwill [35]

Answer:

them

Explanation:

7 0
3 years ago
What does the speaker in Passage 2 say that supports the idea from Passage 1 for facilities to move toward more natural encounte
Mama L [17]

Answer:I think the answer would be D

Explanation: he states in the voiceover that it is a good way for the public to learn

3 0
3 years ago
Other questions:
  • What activties can the vistors do in la Caleta National Marine Park?
    13·1 answer
  • Whats the definition of "will"? (come on u guys its a DEAD give away)
    11·2 answers
  • Please help, I need feedback on this paragraph:
    8·2 answers
  • To which area were European merchants restricted?
    8·2 answers
  • Please help me on my homework please! this is a poem about Annabel Lee written by Edgar Allen Poe
    9·2 answers
  • 1. Which clause is the adverb clause in the sentence?
    7·1 answer
  • How does the sidebar supplement the rest of the passage
    13·1 answer
  • Read this passage from Mary Shelley's Frankenstein:
    9·2 answers
  • Where is the action located on this firearm?
    10·1 answer
  • Which of the following statements best describes the role of a third-person limited narrator?
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!