Umpqua defines other financial institutions that perform banking services as their competitors, therefore they take <u>advantage</u> of their competition.
Competition basically refers to a situation in a market when businesses or sellers compete with one another for customers' business in order to accomplish a certain business goal, like maximizing earnings, sales, or market share. In this context, rivalry is frequently used to describe competitiveness. It is also described as a situation in which several economic enterprises compete to acquire products that are restricted by diverse market factors.
In addition to other financial service providers like trust companies, life insurance companies, finance companies, federal and provincial credit unions and caisses populaires, federal and provincial financial agencies, and financial technology companies, the majority of banks also compete with one another.
To know more about Competetive Advantage, refer to this link:
brainly.com/question/28465564
#SPJ4
Answer:
B. Galileo was an astronomer who discovered important facts about the solar system.
Explanation:
A summary is a shorter way of telling what happens in a story or article. It only tells the main events or details of the passage. This passage is about Galileo Galilei. The important details are that he was an astronomer and he discovered important facts about the solar system.
Answer:
C or D
Explanation:
If he has weak ideas, they should be stated first, but if all his ideas are strong, then D.
Answer:
underground
Explanation: brainliest plz