Answer:
The main thing that would be different is that the United States would not exist. This would be a huge difference because it would mean that the European countries would probably still dominate the world. There are so many ways this could have played out, though.
Explanation:
i hope i helped
Answer:
The right answer is “banking”
Explanation:
The first bank that was founded was in Florence in the Renaissance whose name was the Medici Bank, in 1397. It introduced the extension of credit, practiced the compromise loans to clients in distant nations, engrossed new and good clients to Italy and help to make easy the trade of goods. It has operations in the big cities of Italy, and in its hometown as well, such as Venice and Genoa.
The quote indicates a Roman expansion of land. during the rule of Augustus
Explanation:
During the prosperous reign of the king Augustus, the empire of Rome stretched along the lines that the quote has given thus it is a passage about the stretch of land that was under Roman control at that time.
The tone of the passage conveys that it is not just a survey of the land under Roman rule but a boast of the might of the Roman empires and its vast stretch from mythical rivers to far away lands as being described here.
I am not completely sure but would it be answer number 4? Sorry if I am wrong, it just makes more since to me.