1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
miskamm [114]
3 years ago
11

HELP PLZ I HAVE A FINAL FRIEDAY AND I NEDD ANSWERS!!!!!!!!

Spanish
2 answers:
DaniilM [7]3 years ago
5 0
1) 6:30
2) 15 minutes till 8 so idk what to put I’m sorry
3) 7:15
4) 1:10
5) I don’t know that one
6) 1:30 I believe because it says it’s twenty minutes till one

12:25- son las doce y veinticinco
3:40- son las tres y cuarenta
7:00- son las siete
9:02- son las nueve y dos
5:15- son las cinco y quince
1:00- es la una
saveliy_v [14]3 years ago
4 0

look go to google translte that should help you with that

You might be interested in
Mi tía me pisa muy duro
Helen [10]

Answer:

My aunt steps on me hard

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
El pronombre de complemento directo puede preceder al verbo conjugado o añadirse al final del …
Firlakuza [10]
Va hacer el núcleo y la respuesta infinitivo también sujeto
4 0
3 years ago
I need these English sentences translated in Spanish please ASAP!!!
Bess [88]

Answer:

1. La computadora está encima de la mesa.

2. La silla está detrás del escritorio.

3. Los libros están al lado de la ventana.

4. La mochila está enfrente de la puerta.

5. La papelera está al lado del escritorio.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Please help ASAP. As I just want to see if my answer is correct.
Karo-lina-s [1.5K]
<span>Mi profesor es serio.</span>
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
II. Answer the following questions with complete sentences in Spanish. When there are cues provided, use them in your answer. 1.
earnstyle [38]
<h3>II. Answer the following questions with complete sentences in Spanish. When there are cues provided,  use them in your answer.</h3>

1. ¿Adónde vas para comprar libros?  

Answer 1 : Voy a una librería para comprar libros.

2. ¿Adónde van Uds. para ver una película?  

Answer 2 : Vamos al cine para ver una película.

3. ¿Qué tienes que hacer hoy? (read a novel)  

Answer 3 : Hoy tengo que leer una novela.

4. ¿Qué vas a hacer esta noche? (go to the museum)  

Answer 4 : Esta noche voy a ir al museo.

5. Tell someone who invites you somewhere that you are sorry but you have another engagement.

Answer 5 : Gracias por tu invitación, pero tienes que disculparme porque ya tengo otro compromiso.

6. ¿Tienes que estudiar mucho?  

Answer 6 : Sí, porque estoy preparando los exámenes.

7. ¿Van Uds. al correo para mandar una carta?  

Answer 7 : Sí, vamos al correo para mandar una carta.

8. Tell a friend that you would love to go to a club to dance.  

Answer 8 : Me encantaría ir a bailar a algún club.

9. ¿A qué hora vas a ir a la biblioteca para estudiar? (6:30)  

Answer 9 : Voy a ir a la biblioteca a las 6:30.

10. ¿Por qué vas a la panadería? (I have to buy bread.)

Answer 10 : Voy a la panadería porque tengo que comprar pan.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​  

6 0
3 years ago
Other questions:
  • Analiza la estructuras de los siguientes sintagma nominales
    14·1 answer
  • How do you put es la maestra simpatica in a sentence ??
    13·2 answers
  • How do I use lo and la in these sentences?
    8·2 answers
  • deportes practicas para relajarte? ¿ es su hija, señor Fernández: la chica rubia o la chica pelirroja? ¿ tienes tu primera cita
    8·1 answer
  • . Póngase acento a TODAS estas palabras esdrújulas.
    6·2 answers
  • Help will give brainlist to first person who answers!
    11·1 answer
  • Necesito 6 párrafos para hacer un debate, 2 de introducción (uno a favor y otra introducción en contra), 2 contraargumentos ( un
    10·1 answer
  • 6. El vendedor de un descuento (discount). (to them)
    13·1 answer
  • Please help me asap and fill out the blank
    13·1 answer
  • How is a verb conjugated in spanish?
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!