Deontological ethics is a type of morality that claims that the morality of an action is based on whether that action is right or wrong based on the set of regulations that society operates under. Therefore, it emphasizes the "duties" that people have within a society.
In this situation, a deontologist would most likely argue that Agnes' situation is moral because she is fulfilling her obligation of paying her taxes. While she pays at a discounted rate, the deontologist would argue that different situations imply different duties.
The phrase in the passage helps identify the meaning of the word aggravated is only grew worse with time.
<h3>What is synonyms?</h3>
Synonyms refer to words or phrases that have a similar meaning with the original word. It has the same meaning as the original word.
Therefore, The phrase in the passage helps identify the meaning of the word aggravated is only grew worse with time
Learn more about synonyms below.
brainly.com/question/869158
#SPJ1
The correct answer is letter B.<span>He uses pathos to engage the reader emotionally. The way the sentence was constructed is a form of an appeal to the emotions where the writer convinces his audience about the subject. </span>
Answer:
Gies said she took the diary out of the desk where she'd saved it and she handed it to Otto Frank with the words: this is the legacy of your daughter Anne. She had never read a word of it, and in fact, could not bring herself to do so until after Otto Frank published the diary in 1947, two years after Anne's death.
Explanation:
(1)
1. Sell
2. Does not play
3. Do tablets use in your school?
4. commit
5. do not grow
6. Do samsung televisions make in korea?
(2)
1. Penicilin was discovered by alexandar fleming
2. the match was not won by Rafa nadal.
3. that car was made by robots.
4. was the hunger games book written by suzanne collins?
5. the hobbits film was directed by peter jackson
Page 2
1.
a. our car was stolen.
b. was developed.
c. was damaged.
d. was not seen.
e. was not sold.
4.
a. most of your electricity will be provided by the sun.
b. all the rooms will be cleaned by the robots
c. light will be operated by your smartphone.
d. temperature in every room will be controlled by a computer