1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
kow [346]
3 years ago
12

Read the excerpt from "The Most Dangerous Game." "Even so, I rather think they understand one thing—fear. The fear of pain and t

he fear of death." What does this line of dialogue reveal about Whitney's character?
English
1 answer:
12345 [234]3 years ago
6 0

Answer:

Explanation:

It shows how cowardly selfish and cowardly he is

You might be interested in
Read the opening paragraph from a formal e-mail.
kondor19780726 [428]
D. It contains background information about the Nature Center that a general audience would need. 


Hope this helps sorry I'm late with this answer
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read lines 13-16a from the play.
RSB [31]

The effect of Macbeth's retelling this event after he returns is that his retelling creates suspense around the idea that he was almost caught. The correct option is B.

<h3>Who is Macbeth?</h3>

Three witches predict that the Scottish general Macbeth will become King of Scotland. Macbeth, encouraged by his wife, kills the king, becomes the new king, and murders more people out of paranoia.

Civil war erupts in an attempt to overthrow Macbeth, resulting in even more deaths.

In the given excerpt, Macbeth saw the servants talking while sleeping and was thinking that she should be caught.

The effect of Macbeth's retelling this event after he returns is that his retelling creates suspense around the idea that he was almost caught.

Thus, the correct option is B.

For more details regarding Macbeth, visit:

brainly.com/question/27037865

#SPJ1

8 0
2 years ago
Write a journal article describing what Darwin would have seen at one of his stops: Australia.
-Dominant- [34]

Answer:

Darwin would have seen all the different animals and all of the species of those animals.

Explanation:

Darwin would have seen how the animals survived and what they did in order to see fully how they survived and how they lived and reproduced.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the phrase.
Luden [163]
The correct answer is the plant's leaves 
5 0
3 years ago
The story “Raymond’s Run” is about a girl named Squeaky who is responsible for caring for her brother, Raymond. We learn that Ra
3241004551 [841]

Answer:

152 words

Explanation:

Once I hit the age eleven I've had to watch over my older sister who has a disability. I would "babysit" her when my mom was busy, or outside, and I would have to make sure she was okay every 10 to 15 minutes. She is 26 years old and has a mind of a 4-7-year-old, which means I have to get her food, turn the lights on and off, plugging things in for her. Which of course I do not mind. She does get irritated with me at times when I try to help her since she is very independent. When I was eleven I only had to watch her for a short period of time, but as I got older the time expanded, now it mostly depends on what my mom is doing or if my brother is home. My situation is very similar to Squeaky and her brother Raymond.

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Which is the most prominent kind of rhetorical appeal thomas paine uses here?
    14·1 answer
  • Read the passage. UFOs, or unidentified flying objects, are often the topic of science fiction novels. In reality, UFOs are ofte
    8·2 answers
  • What does Shakespeare accomplish by having Lady Macbeth read a letter from Macbeth at the beginning of the scene?
    13·1 answer
  • Use loquacious in a compound sentence
    8·1 answer
  • The passage from"The Black Cat," by Edgar Allan Poe. Then
    9·1 answer
  • What age do you think is most appropiate for reading <br> nobels like the time machine.
    13·2 answers
  • Please help me please will give brainliest to anyone who is good at English
    9·2 answers
  • At the base of Mount Olympus lived a farmer named Stavros. The climate and the weather were good to him, and he easily grew more
    11·2 answers
  • How does the section “Beyond greenhouse gases” contribute to the development of ideas in the text (Paragraphs 17-23)?
    12·2 answers
  • Exercise 1 Underline the correct pronoun.
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!