Answer:
by repeating the words pure, sweetness, and tastes
Explanation:
In buttressing and emphasizing the significant impact of Sugar in the world, the authors used the words pure, sweetness, and tastes repeatedly in their narration in the passage highlighted above. The repetition of these words shows the essence of "sugar" that the authors tend to project in a good light. The authors were able to support their claim and purpose using those words repeatedly in the passage.
Answer:
Answer: The sun will be seen inside of the same constellation during the entire day.
Explanation
D objective means neutrality
I think it’s not. This is because I'm doing online education now, and I don't think I'm getting any benefits from the industry or the government. Rather, I think online classes aren’t good. I think it’s more effective for students to go to school and study in there.