Answer:
Elizabethan manners.
Explanation:
According to the given passage from "Elizabethan Etiquette", it is narrated that a lord or lady in the court of Queen Elizabeth would have to learn the various etiquette rules and even go as far as memorising them because they are so complex.
From the passage, the main topic is Elizabethan manners.
Explanation:
Katniss had just found out her sister's death was a plan that President Coin had that had to do with a new games featuring the Capitol leader's children. Once she learns this information, she tries to get revenge on Coin by assassinating her. The reason she couldn't have voted yes was because if she'd voted no, Coin would've suspected that Katniss wasn't on her side, and possibly even cancelled her public speech. Without the speech, Katniss's chances of being able to kill her would've been slim.
Answer:
Almost every style in modern art is represented in Picasso’s works.
Explanation:
From 1897, however, Picasso’s paintings took on a less lifelike quality. Undoubtedly influenced by Expressionist Edvard Munch and Post-Impressionist painter Toulouse-Lautrec, these pieces—like The Artist’s Sister Lola—convey Picasso’s growing interest in experimenting with a more freeform, avant-garde style.
Answer: the first choice is correct
Mexico’s full name is the United Mexican States, and it is known as, Estados Unidos Mexicanos in Spanish.
Explanation: