Answer: She either wanted to write or draw.
Explanation: I Hope I could help!
The best answer for this question would be:
<span>The paragraph is choppy and in need of transitions.
It lacks the transitions needed in the passage. It doesn't flow right, and the topic jumps from one another making it a confusing passage to read. </span>
Violence should be censored, this would reduce crimes because the rate of people exposed to violence would go down causing the rate of people desensitized (unaffected) by it to go down because the more a person is exposed to something visually the less it starts to bother them ( violence in movies,video games, social media, etc.). Once the rate of unaffected people goes down it will bring down the rate of crime because things like blood, gore, etc, will displease people and they themselves wont be comfortable with being the cause of it.