1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Lynna [10]
3 years ago
13

Which of the sleds would Annie be MOSTLY LIKELY to create

English
1 answer:
quester [9]3 years ago
6 0
The imagery in paragraph 4 appeals primarily to the sense of A) sight. B) smell. C) sound. D) taste. 12) Which phrase from the passage is an example of a SIMILE? A) rasping scream B) sounds of wailing C) as the white herons D) like frozen splashes 13) The main purpose of the passage is to A) describe the food chain in an ecosystem such as the swamp. B) promote the need for conservation in our nation's wetlands. C) vividly illustrate the variety of bird life in the Limberlost region. D) create a vivid portrait of the plants, animals, and insects of the area.
You might be interested in
What was the ordinary world in the book The One About The Indian Warrior?
tresset_1 [31]

sjhlsvhosshcschchscoshishidfidicddcdchscischshoshoshosohsohshosohvsochsocssoosvchshosohsvhshohoschos

7 0
3 years ago
Pls answer soon thank you !
Illusion [34]

Answer:

It gives the reader insight of all of the characters. because the author could be writing what someone is thinking.

8 0
3 years ago
In line 104, what does Martha mean when she says “His face looked innocent, but I knew better.”?
liq [111]

Answer:

Martha says that Mr. Schmidt's "face looked innocent" because he thinks that she has no idea about how there were a short misunderstanding and controversy over who must get the scholarship while in reality, Martha had overheard the conversation. Moreover, she has also had to deal with a short disappointment in getting the jacket, like she rightly deserves to.

Explanation:

Marta Salinas's short story "The Scholarship Jacket," tells the story of a school girl named Martha and her achievement of getting the school's scholarship jacket, though not without any obstacles along the way. But despite the short disappointment, Martha was able to get the long-awaited jacket that she has been vying for a long time.

When Martha said<em> "His face looked innocent, but I knew better"</em>, she was referring to Mr. Schmidt, her history teacher who she overheard having a tense conversation with her math teacher Mr. Boone over who should be given the jacket. While Mr. Boone favors Joann whose father is rich and a Board member, Mr. Schmidt wants Martha to get it and she rightly deserves it because of her perfect grades. But both teachers did not know Martha overheard their conversation.

So, when Mr. Schmidt congratulated her, Martha stated that <em>"his face looked innocent"</em> as if Martha doesn't know anything about the conversation or even the disappointment she was given on the path to getting the jacket. But in truth, Martha knew everything and that was why she admitted <em>"[she] knew better." </em>

6 0
2 years ago
What is the best definition of bivouac in this sentence? A. patrolling B. projecting part C. infantryman; soldier D. military en
liraira [26]
<span> D. military encampment</span>
8 0
3 years ago
Help me plzzzzzzzzzzzz
valkas [14]
The bottom one???? I’m guessing cause I don’t know the content of the story
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • The pyramid which housed King Tut’s tomb was most likely built from which materials?
    13·1 answer
  • Which of these most clearly uses a formal style and tone?
    11·2 answers
  • What should a speaker most avoid in order to give an effective speech?
    15·2 answers
  • What motivates Cassie to act nicely toward Lillian Jean at the start of Chapter 8 of Roll of Thunder, Hear My Cry?
    11·2 answers
  • 99 points for the person who solves this
    5·2 answers
  • When should the vES ending be adding to form plural nouns
    9·2 answers
  • This question has three steps. First, find the adjective in the sentence below. Then, decide which noun that the adjective descr
    14·1 answer
  • Which one of the following is NOT a construct: *
    5·1 answer
  • Several people have helped me in so many ways.
    8·1 answer
  • What are some differences between electric energy and motion energy ?
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!