The detail "...make sure they are not touching each other..." best supports the inference that one bad apple can spoil all the others. As stated in the text, the fruits are stored in the hoard house for future consumption. It is important that one does not contain a bruise since this will also affect the others around it.
Answer:
xxaxa
Explanation:
the third and last lines end in the same rhyming sound, they represent A.
the first, second, and fourth don't, the represent X
Passages:
"Remembering to Never Forget: Dominican Republic's 'Parsley Massacre’” by Mark Memmott:
Seventy-five years ago, thousands of Haitians were murdered in the Dominican Republic by a brutal dictator. It was one of the 20th Century's least-remembered acts of genocide.
As many as 20,000 people are thought to have been killed on orders given by Rafael Trujillo. But the "parsley massacre” went mostly unnoticed outside Hispaniola. Even there, many Dominicans never knew about what happened in early October 1937. They were kept in the dark by Trujillo's henchmen.
"A Genetics of Justice” by Julia Alvarez:
At this point I would always ask her why she and my father had returned to live in the country if they knew the dictatorship was so bad. And that's when my mother would tell me how, under pressure from his friends up north, Trujillo pretended to be liberalizing his regime. How he invited all exiles back to form political parties. How he announced that he would not be running in the next elections. My father had returned only to discover that the liberalization was a hoax staged so that the regime could keep the goodwill and dollars of the United States.
My father and mother were once again trapped in a police state.
Answer:
C. The passages show how people often did not know or understand the extent of Trujillo’s deceit.
Explanation:
The excerpts in ''Remembering to Never Forget: Dominican Republic's 'Parsley Massacre'' and in "A Genetics of Justice” we can see that they are showing that Trujillo's fraud and deceit was very unknown for other people.
In the first excerpt Mark Memmot is talking about massacre which was a genocide also unknown by many of them.
In the second excerpt Julia Alvarez is talking about lies that her parents did hear and they return under wrong expectation because of that.
Answer:The figurative language makes it much easier to focus on what is about to happen and the author doesn't use any connotations.The figurative language in this passage creates a scene where if you focus and read the passage very carefully and slow then you actually start to experience the feeling of it all coming to life.
Answer : Odysseus' name sounds like nobody. He means that the cyclops will be eating nobody. Lines 276-277: Explain the irony of the gift the Cyclops says he will give to Odysseus. The irony is that the gift is the gift of the God and Odysseus is not a god.
Explanation:
Because he mean he will eat odysseus last, but he stumbles on the truth later on that he will eat no more of Odysseus's men