Answer: A. She wants to talk to her mom about her worries and is hesitant to approach her.
The poem "Hanging Fire" by Audre Lorde is meant to give us a glimpse into a teenage girl's mind. The author jumps from one thought to the next in a desperate fashion. The thoughts seem unrelated and scrambled, but they are all concerned with topics that would worry a fourteen year old. The style is meant to give us the feeling of confusion and worry that is common among teenagers.
However, at the end of each nervous train of thought, the girl notices her mother is in the bedroom with the door closed. It implies that she would like some help, and she would like to turn to her mother. But there is some slight difficulty, which is the closed door. However, the obstacle is not difficult enough to put her off the idea completely, which is why she keeps noticing it. This ambivalence leaves her in a constant state of hesitation, but she does not approach her mother in the end.
Answer:
frd Maine aapko follow kiya
u can talk with me
Answer: the answer is (c) a call to action in the conclusion
Explanation:
1. The topic sentence in the passage is underlined as follows: "Quilt making has ... expression for women."
- The topic sentence discusses the role of quilt making in enabling women to self-express themselves.
2. The material that does not clarify or develop the central idea is: "They used dyed cotton fabrics ...; surprisingly, ... years."
- This statement has no relevance to the topic sentence. It digresses from the main topic to discuss the materials used for quilting instead of concentrating on the social, political, and artistic significance that quilting generates for women, as captured in the topic sentence.
Thus, the topic sentence captures the main idea of the passage. Other sentences help to develop and support the main idea.
Learn more about the topic sentence at brainly.com/question/2065399
- - A: Who's.
Who's=Who is.
Who is selecting the music for the concert. < This is correct.
Final answer: A
☆ Korey