According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.
As you may know, great white sharks have some amazing attributes.
Answer:
B. The scandal contributes to the characterization of Stalin as anti-Semitic and a continued supporter of the former Nazi Germany.
Explanation:
"The Doctors' Plot" shows how Stalin intended to execute the arrest of 15 Jewish doctors. These doctors were big names in medicine at the time and everyone was involved in the treatment of the diseases that Stalin had. However, Stalin showed no improvement and began to accuse the doctors of poisoning, even without any proof that this was really happening. This shows how Stalin maintained an anti-Semitic sentiment and supported the concepts raised by former Soviet Germany in relation to Jews.
Answer:
B
Explanation:
I don't know how to explain