Full question: Read the excerpt from Iqbal.
It's true that Karim did everything the master wanted and that he supervised us, because otherwise he would have had nowhere to go and nothing to eat, but he would never have had the courage to peek into the master's windows. It was big trouble for anyone to go near the house.
In this excerpt, the author characterizes Karim’s actions to: reveal that Karim is unafraid of Hussain Khan. is dependent on Hussain Khan. enjoys working for Hussain Khan. wants to leave Hussain Khan.
Answer: Is dependent on Hussain Khan.
Explanation:
We can see at the beginning of the excerpt that Karim did everything that the master wanted because without him there would be nothing to eat and live which means that he is dependent on his master.
- The narrator is clearly showing his dependence and he is dependent on him because those things that he is working for him are bringing him things that are important for his living. If he doesn't do everything for his master, there would be no life for him, he would not have food or home.
The answer to this question, is this is something that YOU have to do YOURSELF. It claims that this is your story and that you need to have some fun with it. Basically asking for people to write it for you and then using their stories to answer your question is cheating. Some people on this website are asking for you to explain the answer and help them understand, not just hand the answers to them. I'm sorry if this comes off as rude, but someone could catch you cheating.
The tone is "determined" to change, to get away from racism and injustice and to become real good people, to bring back dignity to those people who had been wrongly mistreated.
Answer:
D
Explanation:
Because if Andrzej brings Rena back to the boarder of Slovakia, the mum and dad stops panicking for their daughter, and he will pay him money no matter what if he says yes or no.
Hope this helps :D
Annie´s parents seem to be sad and cheery at the same time and it could be said that she acts the same way; however, she may be relieved of her departure. At one point, her mother suggests she get married after going away; the idea that Annie refuses immediately.
What is her tone in the passage? whats words convey that attitude?
Answer:
Annie's tone in this passage is a stubborn one. The word that most conveys this tone is "refuses".
Explanation:
The tone of a text or a character, refers to the ability of the text or character to convey a type of emotion. In the case of the above excerpt, Annie is obstinate with her mother's suggestion that she marry. Annie does not wish to marry and therefore declines the proposal immediately. This conveys a feeling of obstinacy, stubbornness and firmness, which is the tone that Annie conveys to the reader.