1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Tasya [4]
3 years ago
14

What group of people did not come from Spain to settle in Latin America?

Spanish
2 answers:
Anna007 [38]3 years ago
6 0
Scientists is the answer
melisa1 [442]3 years ago
4 0

Answer:

c scientists

Explanation:

You might be interested in
PLEASE HELP!! SPANISH 2 COLLEGE ( DIRECT / INDIRECT PRONOUNS ) WILL GIVE BRAINLIEST
Leviafan [203]
1) yo tejí una bufanda
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Translate the following sentences. Make appropriate changes to adjectives
Ivahew [28]
Mi abuelo es sabio.
Los chicos tristes.
Los estudiantes felices.
Las sillas altas.
Un día frió.
El jugo café.
Los niños ruidosos.
El libro negro.
El lápiz blanco.
Unas chicas bondadosas.
Estamos cansados.
Ella está enojada.
Son verdes.
El empaque está grande.
Un calentamiento difícil.



Hope this helps! :)
4 0
2 years ago
Conjugate in preterite or imperfect
rjkz [21]

Answer:

Explanation:

I can't write because it says there are "bad words".

<u>Nac.ió estud.ió</u><u> </u><u> ten.ía</u><u> </u><u>pa..só,</u><u> </u><u>se cas.-ó</u><u> </u>

<u> </u><u>pintaba ha.....cía</u><u> </u><u> u.saba iba</u><u> </u><u>pintaba</u><u>  </u><u>ve....ía.</u><u>  </u><u>eran sacaba</u><u> </u>

<u>.</u><u> Ir.é</u><u> </u>

<u>Fue</u>

<u>Hi.zo</u><u> </u>

<u>pa....recía</u><u>...</u>

<u> </u><u>vio</u><u>  </u><u>esta...ba</u><u> </u><u>estaba </u><u> t</u><u>rabaj....aba</u><u>  </u><u>dorm.ía</u><u>. </u><u>Deci.dió</u><u>  </u><u>dij...o</u><u> </u><u>mol....estaba</u>

6 0
3 years ago
1. —Éste ha sido tu mejor año. No estoy segura (BLANK)2. El ejercicio le ha aliviado el estrés. Dudo (BLANK) 3. Rafael y tú han
diamong [38]

1. Éste ha sido tu mejor año. No estoy segura (BLANK)

Answer 1: No estoy segura de que éste haya sido mi mejor año.

Translation: I am not sure that this has been my best year.

2. El ejercicio le ha aliviado el estrés. Dudo (BLANK)  

Answer 2: Dudo que el ejercicio me haya aliviado el estrés.

Translation: I doubt that exercise has relieved my stress.

3. Rafael y tú han sufrido muchas presiones. Niego (BLANK)  

Answer 3: Niego que Rafael y yo hayamos sufrido muchas presiones.

Translation: I deny that Rafael and I have suffered a lot of pressures.

4. El gobierno ha estudiado el problema. Es improbable (BLANK)

Answer 4: Es improbable que el gobierno haya estudiado el problema.

Translation: It is unlikely that the government had studied the problem.

5. Ustedes han sido muy buenos amigos siempre. No es cierto (BLANK)

Answer 5: No es cierto que nosotros hayamos sido siempre muy buenos amigos.

Translation: It is not true that we had always been very good friends.

6. Has hecho todo lo que pudiste. No es seguro (BLANK)  

Answer 6: No es seguro que yo haya hecho todo lo que podía.

Translation: It is not certain that I had done everything I could.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
Nuria es ___ de Ana, Ramon, y Alejandro ​
kondor19780726 [428]

Answer:

I can`t see the photo because it is blocked for me!

Explanation:

1. Amiga

2. Hermana

3. Prima

You can choose either it will still sound great.

8 0
3 years ago
Other questions:
  • Les dije que no<br> en voz fuerte porque los niños están durmiendo.<br> a) hablen<br> b) hablan
    8·2 answers
  • Cuándo empieza el partido de fútbol
    15·2 answers
  • Work Review and Quiz
    5·2 answers
  • Do anyone know this because this is hard ?
    11·2 answers
  • De la cadena perpetua ¿cual es su percepcion con respecto a la que prefieren hoy?​
    6·1 answer
  • Match the following countries with a culture that is important to their historical or current demographic.
    11·2 answers
  • Please awnser the photo with the word
    8·2 answers
  • Can someone please help me
    12·1 answer
  • Is this right? Esto es correcto?
    15·1 answer
  • Two things:
    8·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!