Answer:
3. is the answer I double check
hope this helps
have a good day :)
Explanation:
So sorry i don’t know the answer
The lines in the above excerpt from Act V of Shakespeare's “Romeo and Juliet” which reflect the conflict of person versus the unknown are:
“Of death, contagion, and unnatural sleep:
A greater power than we can contradict
Hath thwarted our intents.”
When Juliet rises from her 'unnatural sleep' and asks Friar Laurence about her beloved Romeo she comes to know that Romeo had died after drinking the poison. Frair Laurence tells her that 'a greater power' which is death has shown its supremacy and had occurred.
Answer:
They both include decorating edge of the plastic with rocks.
Explanation:
In the passage the pond is filled with water. The plastic is inserted in the pond to remove the rocks and the bricks. Then a scissor is used to trim the plastic and rocks are arranged to form a border around the pond.
The image includes a hand setting a brick along side of the pond. The passage and the image both have in common decorating edge of plastic with rocks.
She goes to visit Federigo to obtain the falcon her son so desires. She aimed to keep the bird, to give it to her son. However, during the visit, Federigo wanted to dazzle her but did not have to offer him food. He sacrifices his falcon, which was his beloved pet and offers dinner to Monna Giovanna, who without knowing eats the falcon that she longed for her son, for her it was terrible to know this and she did nothing else but cry. Her son died some time later and she married full of pain with Federigo.