Answer:
by getting a job and working hard to earn money.
Answer:
A. Keep it, because it uses descriptive language to convey the writer’s perspective on advances in robotics and set up the topic of the passage.
Explanation:
Answer A
Correct. The underlined text uses descriptive adjectives and adverbs to describe today’s robots and the way they interact with humans. This descriptive language helps to convey the writer’s perspective on advances in robotics and also sets up the topic of the passage, which is how humans and robots interact. Therefore, the writer should keep the underlined text.
The correct option is D.
The ASE is an independent, not for profit organisation, whose principal aim is to improve the quality of automotive service and repair through voluntary testing and certification of automotive professionals. In the automotive industry, the ASE certification is a yardstick that is used to measure the skills of the automotive professionals.<span />
Hmm, maybe a 2 inch
within a 1-1 1/2-2 inch
ha, im trying to remember the page I studied for an electrical portion back in my shop class. hope this works!!