Answer:
Literature broadly is any collection of written work, but it is also used more narrowly for writings specifically considered to be an art form, especially prose fiction, drama, and poetry. In recent centuries, the definition has expanded to include oral literature, much of which has been transcribed.
Explanation:
Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation:
Answer:
Even though the slave was free, he was not treated that way.
Explanation:
Not every black person was a destitute sharecropper. In spite of the endemic racism of the south, there was room for some blacks to rise into the middle class by learning specialized trades, or by creating businesses that served the black community. In a few of the cities, such as New Orleans, Nashville, and Charleston, there were communities established that allowed some chance at autonomy and prosperity.