Answer:
“I look only to the good qualities of men. Not being faultless myself, I won’t presume to probe into the faults of others.” -Mohandas Gandhi
Explanation:
This is the original quote including his name and correct grammar and punctuation.
The purpose of this passage is to clarify what a UFO is. The passage tells you that even though UFOs often star in science fiction movies, most UFOs are actually aircraft, kites, clouds, meteors or rocket debris. It also cites a famous case in order to provide evidence for their claim.
Answer:
A person's personal ethical principles are important for several reasons, including that they: ... Having strong ethics makes the decision-making process easier and more streamlined. Set a standard of behavior: In the workplace and in life, ethics help establish an appropriate standard of behavior for individuals.
Explanation:
<u><em>This is all I know.</em></u>
<u><em>HOPE IT HELPS!</em></u>
Good Luck On Your Work!!~