The answer is C) because it was quoted in the article. When a writer uses another article for their work they cite (put in quotations) the title of the article and anything they used from it or it will be plagiarizing
Answer: The first passage of the story is about the history of formation of the Yellowstone National Park, this includes the information why it is significant, which means that author appeals to readers' emotions, describing the park with great interest and passion. The second passage has no mood, just contains some facts and statistics which would have a less appealing factor to the reader.
Explanation:
there are how many questions please can you tell me
Answer:
Jackie Robinson was asked not to fight back against discrimination because it was hard enough for Robinson to get to the spot he was in, considering he was a black man. This was considered "guts" because it is difficult not to stand up for yourself, especially in the eye of the public. However, being in the eye of the public was exactly why he could not stand up for himself; he could not react or his actions would be turned against him. This idea could be treated a multitude of ways today. The idea of not reacting could be seen as both strong will or just being a pushover.
Explanation:
I would suggest not copying my response word-for-word simply because I have not read the book in a while. Also, remember that your question is mostly asking for your opinion, so just state what you personally believe is the reason. And PLEASE elaborate your answer! I gave you a simple, non-complex answer, for you to use as a guide. I hope my response helped at least a little bit!