1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
telo118 [61]
4 years ago
8

Which sentence in the passage uses the colon correctly? After years of conforming to her parents' wishes and ideals: Allison had

finally decided to rebel. She was tired of constantly having the weight of her parents' expectations on her shoulders. She had made up her mind to travel westward: and pursue her dreams of becoming a songwriter. She had been participating in songwriting contests since she was ten: nothing fulfilled her more than music. She risked her parents' wrath because she knew they would understand her once she succeeded. So, without any hesitation, Allison made up her mind: to continue pursuing her dreams. NextReset
English
1 answer:
GenaCL600 [577]4 years ago
3 0
In my opinion, the correct option would be, "She had been participating in songwriting contests since she was ten: noting fulfilled her more than music".
You might be interested in
The setting of act v for Romeo and Juliet
ss7ja [257]
The setting of that act is in Mantua, where Romeo is in exile.
5 0
3 years ago
WILL GIVE Brainliest HURRY
Zarrin [17]

Answer:

They both sit in the fire

Explanation:

The first cat was technically in the fire to get the coal and lick it along with the second cat so the correct answer should be the first one.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Why should you be aware of an interviewer’s “hidden agenda”?
galben [10]
<span>So you can find ways to address them in your answers.</span>
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Gatsby says that in the war, he was given a medal from every Allied government. He shows Nick
Alik [6]

Answer:

D

Explanation:

I hope this helps you out

8 0
3 years ago
Write a paragraph of about 100 words on the benefits and dangers of cultural tourism​
Margarita [4]

Answer:

From the host side, cultural tourism can bring the destination great benefits: to have more investments, to create more job opportunities, to build better infrastructures, to receive better education, and among others. Among the most prominent negative effects of tourism are exploitation of cultural resources, environmental degradation, and considerable socio-cultural related impacts.

please follow me

8 0
3 years ago
Other questions:
  • “They asked us if we had any weapons,” James said. . . . “They said, ‘We’re going to pass the basket around again. . . . ” After
    9·2 answers
  • How do I start a persuasive writing piece?
    9·2 answers
  • Which of the following is the most useful resource to help you choose the right word?
    13·1 answer
  • From what point of view is this story narrated?
    5·1 answer
  • A word’s _____ may include the sentence, the surrounding words, or the situation in which a word is used
    8·2 answers
  • Someone with a fixed mindset will most likely be __________________________ by someone else's success.
    11·2 answers
  • How does the author most develop Howard's character over the course of the passage in the story 'Up the Coolly'?
    14·1 answer
  • Melinda, a girl in my class, feels proud of her pets fred and ty. What is the subject of the sentence?
    10·2 answers
  • Determine the point of view of the following sentence:
    8·2 answers
  • Which sentence from "Dance Competitions: The Dark Side of Dance" BEST expresses how the results of dance competitions may be dec
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!