Answer:
What we can infer from these sentence from the story is:
D. The volunteers planned to connect the refrigerators to a source of electricity.
Explanation:
We can choose the correct option via elimination, after reading the passage. At no point does the passage say anything that would lead us to think the cords and fridges would be used as weapons. Letter A is, thus, eliminated. It also does not mention the amount of time necessary to install all the 60 fridges. We can also eliminate letter B for that reason. Letter C is also wrong, since the lines do not provide us with information about fridges being broken. It is likely some were, but not because we can infer it from the passage.
<u>Letter D is the only correct option. We can infer the volunteers were planning on plugging the fridges to an outlet. Why? Because they were carrying extension cords. That was the whole purpose of carrying them. Otherwise, the fridges wouldn't work. Therefore, we can safely choose letter D.</u>
Answer:
They relied on the annual Nile flooding to create fertile soil.
Explanation:
This is because the Ancient Nubia lived with the Egyptians around the river Nile and they depend on river Nile for flooding and growing of grains. They were also know as those who posses archery skills including their women too. They were mostly buried with their archery equipment.
Answer:
The labor movement led efforts to stop child labor, give health benefits and provide aid to workers who were injured or retired.