Answer:
Not only does it give a sense of unity to these nations, but it is also beneficial to the people as well because they do not have to worry about exchange rates when traveling to other countries with the same currency.
Well, the Battle of Midway changed our entire strategy going forward, as afterward, the US was able to push in with massive victories. one reason for this, was we sunk 4 Japanese Carriers which took a very long time to make. Ultimately, it was the turning point to us winning in the Pacific massively rather than minor, or hard-fought victories.
Answer:
Incomplete question there is a passage to be read.
Passage
About the hour of ten o’clock, the whole plain was crowded with horsemen, horsewomen, and foot-passengers, hastening to the tournament; and shortly after, a grand flourish of trumpets announced Prince John and his retinue, attended by many of those knights who meant to take share in the game, as well as others who had no such intention.
The answer is option C
A powerful monarch backed by a noble fighting class.
Explanation:
It is already describe in the passage how the fighting class were loyal to their nobles, as well as the culture from before was derived of the people in the passage. Monarch is a sovereign head of state, especially a king, queen, or emperor.
Nobility is a social class normally ranked immediately under royalty and found in some societies that have a formal aristocracy. Nobility possesses more acknowledged privileges and higher social status than most other classes in society.