Answer
I think it is Auschwitz II-Birkenau
Explanation:
hope this helps (:
Answer:
The author describes how people came from “England, Ireland, the German and Russian empires, and Scandinavian countries—to escape famine, political and economic oppression, or in search for greater opportunities in America.”
This detail shapes the idea because it lists European countries that the people came from and explains several reasons why they left for America.
Explanation:
The above is the best way to organize the sentences to express how the author develops a central idea in the passage.
This is correct because it stated a line from the excerpt that points to the central idea. It was from this line that the idea of the passage can be seen. Also, this line of detail contributes to shaping the idea. Therefore, the above arrangement is correct.
Answer:
Balboa was born in 1475 in Jerez de los Caballeros, a town in the impoverished Extremadura region of Spain. His father was believed to be a nobleman, but the family was not wealthy; like many of his class, Balboa decided to seek his fortune in the New World. Around 1500, he joined a Spanish expedition that explored the coast of present-day Colombia, then returned to the island of Hispaniola (present-day Haiti and the Dominican Republic) and sought to make his living as a farmer. After falling into debt, he fled his creditors by stowing away on an expedition carrying supplies to the colony of San Sebastian, located on the coast of Urabá (now Colombia), in 1510.